کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه، گفت: در روش آب پز کردن مواد غذایی هرچه برای آب پز کردن مواد غذایی از آب بیشتری استفاده شود و زمان جوشاندن افزایش یابد ویتامین های محلول در آب بیشتری از بین می روند.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه، گفت: در روش آب پز کردن مواد غذایی هرچه برای آب پز کردن مواد غذایی از آب بیشتری استفاده شود و زمان جوشاندن افزایش یابد ویتامین های محلول در آب بیشتری از بین می روند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه: مرضیه کامران در این زمینه تصریح کرد: بهترین روش آب پز کردن استفاده از مقدار کمی آب حرارت ملایم و ظروف سربسته است.
کامران با بیان اینکه تا جای ممکن سعی شود از آب پخت مواد غذایی استفاده و دور ریخته نشود، افزود: اگر قرار است سبزی ها به روش آب پز آماده شوند تا حد امکان کمتر خرد و حتی بهتر است درسته پخته شوند، چون با این کار مواد ویتامینی و املاح معدنی کمتری از آنها جدا شده و از دست می رود.
وی اظهار داشت: پوست گیری صیفی ها قبل از پخت نیز باعث کاهش قابل توجه مواد مغذی موجود در آنها می شود به عنوان نمونه اگر کدو سبز با پوست پخته شود حدود یک سوم ویتامین "ث" خود را ازدست می دهد.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه اذعان نمود: ولی کاهش این ویتامین در کدو سبز پوست گرفته ۱۰درصد بیشتر است، بنابراین بهترین روش برای مصرف سبزی ها مصرف آنها به صورت تازه و خام است.9-15
انتهای پیام/